Verkooppunten

Onze verse bloemen vind je van midden april tot eind oktober, onze droogbloemen van oktober tot april. En de bloemenzaden het hele jaar door! Onze bloemen en bloemenzaden zijn biologische gecertificeerd. Wil jij er ook 100% (bio) voor gaan? Vraag er dan even naar bij de floristen die met onze bloemen werken.
BLOEMENZADEN
  • Vitale Rassen vzw verdeelt zaden van biologische boeren en tuinders met een hart voor zaadvaste, vitale groente en bloemenrassen en de eigen zaadvermeerdering hiervan. Als bloementelers zorgen wij mee voor het aanbod bloemenzaden. Je vindt ze online op hun webshop!
DROOGBLOEMEN

in Gent:

  • In hartje Gent vind je de winkel van Blommm (Waaistraat 4). Bestellen kan ook via de webwinkel (www.blommm.be), levering per fiets of via een afhaalpunt. Onze bloemen worden er geschikt tot leuke boeketten door Paulien en haar team. Blommm gaat ervoor en kiest enkel voor biologische bloemen van lokale telers! In de winter vind je er onze droogbloemen. En het hele jaar door ook onze bloemenzaden!
  • Bij t Bloemt kiest Nele ook voor 100% biologische (droog)bloemen. Op vaste tijdstippen organiseert ze boekettenrondjes in Gent en Avelgem.

in Lokeren:

  • Flowers by Ollie startte in april 2020. De zussen Sofie en Julie maken de leukste boeketten met enkel lokale biologische bloemen. In de winter vind je er ook biologische droogbloemen!

in Brugge:

  • In het winkeltje van Hilke: Florilegium vind je naast zorgvuldig uitgekozen lokale reguliere bloemen ook wekelijks boeketjes met onze biobloemen en droogbloemen in de winter. Vraag ernaar.

in Brussel:

  • In Brussel, bij Hélène van ‘Simone ses Fleurs‘ vind  je onze verse én droogbloemen. Hélène kiest heel bewust voor bio en lokaal!