Verkooppunten

Verse bloemen vind je van midden april tot eind oktober, droogbloemen van oktober tot april. Onze bloemen zijn biologische gecertificeerd. Wil jij er ook 100% (bio) voor gaan? Vraag er dan even naar bij de floristen die met onze bloemen werken.

in Gent:

  • In hartje Gent vind je de winkel van Blommm (Waaistraat 4). Bestellen kan ook via de webwinkel (www.blommm.be), levering per fiets of via een afhaalpunt. Onze bloemen worden er geschikt tot leuke boeketten door Paulien en haar team. Blommm gaat ervoor en kiest enkel voor biologische bloemen van lokale telers! In de winter vind je er onze droogbloemen.
  • Bij Elke van Into the wild. Met haar creaties verzorgt ze vnl evenementen en workshops. Zowel reguliere als biobloemen: http://www.intothewildbloemen.be. Wil je een boeket met enkel biobloemen? Vraag ernaar.

in Lokeren:

  • Flowers by Ollie startte in april 2020. De zussen Sofie en Julie maken de leukste boeketten met enkel lokale biologische bloemen. In de winter vind je er ook biologische droogbloemen!

in Brugge:

  • In het winkeltje van Hilke: Florilegium vind je naast zorgvuldig uitgekozen lokale reguliere bloemen ook wekelijks boeketjes met onze biobloemen. Vraag ernaar.

in Lovendegem:

  • Bij bloembinderij Orchidee, Kerkstraat 43, bij floristen Daniel en Jenny. Van mei tot eind oktober vind je naast de reguliere bloemen een groot pallet aan biobloemen in hun winkel! Wil je een boeket met enkel biologische bloemen? Vraag ernaar. http://www.bloembinderij-orchidee.be

in Sinaai:

  • Bonnie van Botanical stories maakt de leukste creaties met droogbloemen en verse bloemen. Bij haar thuis teelt ze een aantal bloemen en vult die af en toe aan met de onze. Enkel bio? Vraag ernaar.

in Merelbeke:

  • Elke van ‘Elke maakt fleurig‘ creeërt naast een assortiment bloemenkaartjes en schilderijtjes ook af en toe leuke boeketjes! Wil je biobloemen? Vraag ernaar.

in Evergem:

  • Fleur de Coeur: bij Céline kan je boeketten bestellen of je feest laten opfleuren! Ze werkt met reguliere bloemen maar kan op bestelling ook met onze biobloemen een boeket maken. Vraag ernaar.
*************************

Ben je florist en wil je werken met biologische (droog)bloemen ?  Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

*************************